(+60)13-3493237 akademisuper@gmail.com

Ibu Bapa Kini Boleh Lihat Info Yuran, Jadual dan Portal Pelajar Di Website Akademi Super

Ibu Bapa Kini Boleh Lihat Info Yuran, Jadual dan Portal Pelajar Di Website Akademi Super

Pastinya ibu bapa yang ingin hantar anaknya ke tuisyen nak tahu info-info di pusat tuisyen seperti yuran, jadual, guru, lokasi, cara bayar yuran dan cara daftar pelajar. Lantaran ramai ibu bapa yang bertanya, Cikgu Afiq pengusaha Pusat Tuisyen Akademi Super telah pun membina satu website rasmi bagi memudahkan kepada ibu bapa untuk ketahui info lanjut yuran, jadual, program tuisyen dan daftar pelajar online.

Antara kemudahan lain dengan adanya website ini adalah ibu bapa boleh login ke Portal Ibu Bapa/Pelajar dan tahu prestasi anak, kehadiran dan rekod pembayaran yuran dalam website tersebut. Jadi ibu bapa tak perlu banyak bertanya2 samada yuran pada bulan sekian-sekian sudah dibayar atau belum. Dengan masuk ke Portal Website ini, ibu bapa boleh tahu rekod-rekod yuran yang sudah dibayar.

Selain kemudahan kepada ibu bapa, website ini juga memudahkan untuk guru menanda kehadiran pelajar, melihat gaji dan jadual guru.

Kepada pengusaha-pengusaha perniagaan yang sedang mencari upah buat website dan menaikkan bisnes secara digital? Sila klik dan layari www.afiqibrahim.com untuk membina website anda.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dapatkan Artikel Terkini Melalui Email Anda

LIKE FOLLOW SUBSCRIBE AKADEMI SUPER